Nyfødtfotografering

Øyeblik du vil huske for alltid,

Vurderer du å bestille nyfødtfotografering?

Så hyggelig at du vurderer meg som din fotograf!

Å ønske et helt nytt menneske velkommen til verden er en så fantastisk og livsendrende opplevelse. Det er ingen større glede enn å holde den søte lille nyfødte babyen din. Overveldet med følelser og kjærlighet, vel vitende om at du nettopp skapte den største gaven som livet har å gi. Det er det som gjør fotografering av nyfødte så viktig, vi fanger og bevarer det øyeblikket for familier i mange år fremover.

Som fotograf er det å fange disse øyeblikkene like viktige for meg som de er for deg og familien. Knytting av bånd, følelser, glede, stolthet og kjærlighet - dette er alle ting som blir fanget i et enkelt bilde. Og dette er øyeblikkene som gjør at nyfødtfotografering er så viktig.

Booker du nyfødtfotografering hos meg så får du 7-måneders fotograferingen gratis (bilder ikke inkludert). Verdi 1390 kr.

nyfødtfotografering

De første øyeblikkene er så dyrebare. 

Ofte spørsmål:

NÅR BØR JEG BESTILLE NYFØDTFOTORAFERING?

Bestill i god tid før termindato. Når du bestiller nyfødtfotografering skriver jeg ned termindato, og så hører jeg fra dere etter babyen har kommet. For nyfødtbilder bør baby helst være 4-14 dager gammel.

Hvorfor innen 14 dager?

Det er større sannsynlighet for at babyen sover både lengre og tyngre. Babyen er også mykere og det vil være lettere å få flere posisjoner og større variasjoner i bildene, og vi unngår ofte flassing og røde prikker i huden. Det er ikke noe problem å fotografere eldre babyer, det er bare større sannsynlighet for flere våkenbilder.

Hva koster fotograferingen?

Nyfødtfotografering koster 1790 kr (bilder ikke inkludert). Fotograferingen tar opp til 3 timer.

Hva koster bilder?

Her finner du min prisliste:

Det er veldig koselig om foreldre eller søsken vil være med på noen bilder sammen med den nyfødte og det koster ingenting ekstra!