BETINGELSER OG VILKÅR

Jeg tar et depositum på 500 kr. som etter fotograferingen er gjennomført, blir trukket fra totalsummen. Depositumet må betales ved timebestilling. Depositumet refunderes ikke ved avbestilling eller hvis dere skal komme ikke på avtalte tidspunkt.

Har barnet/du symptomer på sykdom – så kan dere ringe og få en ny time.

Digitale filer

Bildene er beskyttet i henhold til åndsverksloven. Dere får fri privat bruksrett til bildene, men fotografen beholder opphavsretten. Ved bruk av en tredjepart skal det være godkjent av fotografen. Bilder kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten samtykke.

Leveringstid:

Leveringstiden på ferdig behandlet digitale bilder er ca. 3 til 4 uker. Ved bestilling av produkter vil kunde få en estimert tid for levering av ferdige produkter. 

Online visning:

Utvalg av bilder for levering av oppdraget foretas av fotografen. De beste bildene fra fotograferingen vises i et online bestillingsgalleri. Dere står fritt til å velge hvilke bilder dere ønsker å kjøpe.

Betingelser og vilkår: 

Alle bildene som Anita K. Photography har tatt, har Fotograf Anita Kusowska-Pyjos copyright og rettighetene til. Ved kjøp av digitale bildefiler gis et “begrenset” eierskap til bildene. Dette betyr at bildene blir deres til personlig bruk og kan kun gis bort til venner og familie. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Det er ikke tillatt å delta i konkurranser med bildene. Slike henvendelser skal videresendes til Fotograf  Anita Kusowska-Pyjos. Ved å bruke Fotograf Anita Kusowska-Pyjos, aksepterer du disse vilkårene.

Type bilder:

Kunden må gjøre seg kjent med Fotograf Anita Kusowska-Pyjos
sitt utrykk og stil gjennom bilder vist på https://www.anitakphoto.com/
 samt Fotograf Anita Kusowska-Pyjos sin side på Facebook, Instagram og er innforstått med hvilke type bilder hun tar.

 

Markedsføring:

Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bilder i egen markedsføring, sosiale medier og i eventuell deltakelse i konkurranser. Å kunne vise frem bilder er svært viktig for at Fotograf Anita K. Photo skal kunne videreutvikle og øke sin kundemasse.

Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen.

Ved publisering og bruk skal fotografen krediteres: «Foto: Anita K. Photo».