top of page

BETINGELSER OG VILKÅR

Digitale filer

Bildene er beskyttet i henhold til åndsverksloven. Dere får fri privat bruksrett til bildene, men fotografen beholder opphavsretten. Ved bruk av en tredjepart skal det være godkjent av fotografen. Bilder kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten samtykke.

Backup: 
Kunden er selv ansvarlig for backup av ferdigbehandlede bilder som er levert. 

Ved kjøp av digitale filer på minnepinne er kunden selv ansvarlig for backup av minnepinne med ferdigbehandlede filer.

Leveringstid:

Leveringstiden på ferdig behandlet digitale bilder er opp til 4 uker. Ved bestilling av produkter vil kunde få en estimert tid for levering av ferdige produkter. 

Online visning:

Utvalg av bilder for levering av oppdraget foretas av fotografen. De beste bildene fra fotograferingen vises i et online bestillingsgalleri. Dere står fritt til å velge hvilke bilder dere ønsker å kjøpe. Galleriet er åpent i 30 dager, etter det vil det koste kr 990,- å gjenåpne det.

Betingelser og vilkår: 

Alle bildene som Anita K. Photography har tatt, har Fotograf Anita Kusowska-Pyjos copyright og rettighetene til. Ved kjøp av digitale bildefiler gis et “begrenset” eierskap til bildene. Dette betyr at bildene blir deres til personlig bruk og kan kun gis bort til venner og familie. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Det er ikke tillatt å delta i konkurranser med bildene. Slike henvendelser skal videresendes til Fotograf  Anita Kusowska-Pyjos. Ved å bruke Fotograf Anita Kusowska-Pyjos, aksepterer du disse vilkårene.

Type bilder:

Kunden må gjøre seg kjent med Fotograf Anita Kusowska-Pyjos
sitt utrykk og stil gjennom bilder vist på https://www.anitakphoto.com/
 samt Fotograf Anita Kusowska-Pyjos sin side på Facebook, Instagram og er innforstått med hvilke type bilder hun tar.

 

Markedsføring:

Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bilder i egen markedsføring, sosiale medier og i eventuell deltakelse i konkurranser. Å kunne vise frem bilder er svært viktig for at Fotograf Anita K. Photo skal kunne videreutvikle og øke sin kundemasse.

Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed til fotografen før fotografering er gjennomført.

Ved publisering og bruk skal fotografen krediteres: «Fotograf: @Anita K. Photo»

Avbestiller du fotograferingen etter 24t eller ikke møter opp til avtalt tid før skal  50% av  avtalt fotografering betales.

Dersom dere ønsker å flytte fotograferingen på grunn av sykdom eller andre grunner, kan dette gjøres kostnadsfritt. 

 

bottom of page