BETINGELSER OG VILKÅR

Avbestilling/flytting av time

Flytting av timen under 24 timer før avtalt tid eller ikke møter opp til avtalt tid tilkommer et gebyr på kr. 500,- (Gjelder ikke ved flytting av time på grunn av sykdom).
Ved avbestilling av timen senere enn 1 uke før avtalt tid, vil det bli fakturert et gebyr på kr 500,-.

Når du/dere bestiller time hos meg, reserverer jeg tiden vi avtaler for AKKURAT dere! Dvs. at jeg kanskje må si nei til noen andre på akkurat det tidspunktet, derfor ønsker jeg at flytting av timen må skje senest 24 timer før. Men jeg vet at noen ganger bare blir barn plutselig syke, send da en melding så snart dere kan, så bekrefter jeg flytting og finner en ny time til dere kostnadfritt.

Digitale filer

Bildene er beskyttet i henhold til åndsverksloven. Dere får fri privat bruksrett til bildene, men fotografen beholder opphavsretten. Ved bruk av en tredjepart skal det være godkjent av fotografen. Bilder kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten samtykke.

Leveringstid:

Leveringstiden på ferdig behandlet digitale bilder er ca. 3 til 4 uker. Ved bestilling av produkter vil kunde få en estimert tid for levering av ferdige produkter. 

Online visning:

Utvalg av bilder for levering av oppdraget foretas av fotografen. De beste bildene fra fotograferingen vises i et online bestillingsgalleri. Dere står fritt til å velge hvilke bilder dere ønsker å kjøpe.

Betingelser og vilkår: 

Alle bildene som Anita K. Photography har tatt, har Fotograf Anita Kusowska-Pyjos copyright og rettighetene til. Ved kjøp av digitale bildefiler gis et “begrenset” eierskap til bildene. Dette betyr at bildene blir deres til personlig bruk og kan kun gis bort til venner og familie. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Det er ikke tillatt å delta i konkurranser med bildene. Slike henvendelser skal videresendes til Fotograf  Anita Kusowska-Pyjos. Ved å bruke Fotograf Anita Kusowska-Pyjos, aksepterer du disse vilkårene.

Type bilder:

Kunden må gjøre seg kjent med Fotograf Anita Kusowska-Pyjos
sitt utrykk og stil gjennom bilder vist på https://www.anitakphoto.com/
 samt Fotograf Anita Kusowska-Pyjos sin side på Facebook, Instagram og er innforstått med hvilke type bilder hun tar.

 

Markedsføring:

Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bilder i egen markedsføring, sosiale medier og i eventuell deltakelse i konkurranser. Å kunne vise frem bilder er svært viktig for at Fotograf Anita K. Photo skal kunne videreutvikle og øke sin kundemasse.

Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen.

Ved publisering og bruk skal fotografen krediteres: «Foto: Anita K. Photo».

 

Kontakt meg for bestilling eller spørsmål:

 

arrow&v
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by  Anita Kusowska-Pyjos tel. 45866841

Fredrikstad, Østfold

Studio: Vestkilen 5 Gressvik 

Org.nr: 921402961