top of page

Jeg har bestilt fotografering, men hva skal jeg ha på meg?

Antrekk kan lage eller ødelegge et fotografering. Hvis antrekkene ikke stemmer, kan det påvirke utseendet og følelsen på fotografiene.

Kle deg i lange skjørt, bukser eller kjoler. Det er bare noe med en lang flytende kjole som fotograferer så vakkert, og du vil ha det så gøy å ha på deg en! Bruk håret ditt slik du liker det, men hold deg vanligvis borte fra hestehaler. Jo løsere og mer fleksibel stilen er, jo bedre!

Det viktigste av alt er at man har på seg klær som man føler seg veldig komfortabel i! 

Koordiner klærne dine - i gruppebilder, prøv å holde alle på samme side og fargepaletten med 2-4 farger. Til studiofotografering gå for de farger som hvitt/krem/beige/sennep/karmel/brunn.

farger til studio.jpg

Det beste tipset jeg anbefaler for et sted å planlegge familieantrekket ditt, er å velge ett klesplagg med noen få farger (som mor eller datters kjole) og trekke farger fra det som alle andre kan bruke. Kle deg som dere går sammen.

Jeg holder fargepaletten min ganske nøytral, for selv om mor vil kle seg som 2-3 forskjellige antrekk, hvis du setter far i noe supernøytralt, som en skjorte av denim og kamelfargede shorts og bukser, han vil gå med stort sett hva det er hun velger. Så å holde pappa supernøytral i det, vil også hjelpe.

Til utefotografering anbefaler jeg å gå i de fagene: 

20200928_203236.jpg

Jeg har en del klær til utlån til baby og barn, men ta gjerne med det dere kan tenke dere å bruke, så kan vi sette sammen et antrekk når dere kommer. 

nyfødt

baby

barn

bottom of page