Om barnefotografering:

Barnefotografering skal være gøy og moro. Derfor er det veldig viktig at dere velger en time når barnet er våkent og opplagt.

       En barnefotografering tar 1-2 timer. Hos meg kan du velge fotografering ute eller i studio. Ta gjerne med flere klesskift, som ulike kjoler, bukser, skjorter, shorts og trøyer, så vi kan variere litt. Ved familiefotografering er det viktig at alle møter i like farger. Jeg har mange rekvisitter til fotografering av babyer og småbarn. Det er lurt å ta med seg favorittkosedyr og egne leker for at barna skal føle seg trygge og lettere tilpasse seg fotosesjonen. Hos meg skal det være koselig – derfor hører vi på barnemusikk mens vi jobber og legger inn en liten kjekspause.

      Leveringstid på bildene er maksimalt 2-3 uker. 

Om nyfødtfotografering:

Når må jeg bestille nyfødtfotografering?

*Aller helst før babyen er født. For lettest å unngå fulle lister hos meg, er det aldri for tidlig å bestille. Men konkret dato avtaler vi nærmere etter fødsel. Fotosession bør gjennomføres før babyen er 14 dager gammel.

*Før babyen er 14 dager gammel, som nyfødt, er den i sovende tilstand veldig myk og lett å forme. Bildene får også et roligere uttrykk når babyen sover og øynene er lukket. De forandrer seg dessuten mye etter de to første ukene, og en våken baby gjør gjerne brå bevegelser. Da er det vanskeligere å skyte fine bilder.


Fotograferingen:
Jeg har i mitt studio et stort utvalg effekter, som f.eks. luer, hårbånd, kurver, bakgrunner, tepper og annet interiør. Fotograferingen vil vare fra 2 til 3 timer. Da må den lille være mett og fornøyd, og derfor tar vi hensyn til babyens behov for kos, mat og bleieskift. Det kan fort bli varmt i studio, så mamma og pappa bør ikke kle på seg for mye.

Ved bestilling av nyfødt-fotografering hos meg, får du en gratis fotosesjon når barnet er 7 mnd . Du kan velge å bruke gavekortet selv eller du kan gi det bort til en venn :)

*Gavekortet gjelder til 7 mnd fotografering. Bilder inngår ikke i gavekortetet.

      Leveringstid på bildene er maksimalt 2-3 uker.